podcast-castrollerAt lytte til podcast, er en god måde at blive klogere på. Podcasts er lyd udgaven af en weblog: det er nichernes holdeplads. Forskellen på en weblog og en podcast er, at med en podcast kan selv mænd multitaske. Og det er ganske godt gået.

CastRoller – podcastens DelIcious

Castroller gør det nemt at finde gode podcasts. Castroller bruger social media features, som dem du kender fra social bookmarks sites som Delicious og StumbleUpon.
I CastRoller kan du samle de podcasts du lytter til, se hvem der lytter til samme podcasts og se hvilke andre podcasts de lytter til. Det er rigtig god stil.

Opret dig som bruger og saml dine podcasts.

Hvis du allerede har en liste med alle de podcasts du lyttter til, så du uploade den liste til CastRoller. Jeg bruger iTunes til at styre mine podcasts. Og selv om jeg ynder ikke at kunne li’ iTunes, så er det det nemmeste, når du har en ipod, iTouch eller iPhone. En OPML er en slags ”abonnementsliste” – i det her tilfælde – af podcasts. Her er hvordan du ekspoterer din pocastsamling fra iTunes som OPML og får den importeret CastRoller.

Eksporter din podcastliste fra iTunes.

Marker ”Podcasts” i iTunes.
Eksporter listen af podcasts ved at gå

”Filer > Bibliotek > Eksporter spilleliste”.

Vælg filtypen ”Podcast abonnementsfiler (*.opml).
Importer din liste i Castroller. Nu har du en god liste til at starte ud med.

Vil du se mine podcasts?

Hvis du kan li’ emnerne i min blog, så tror jeg også du vil kunne li’ nogle af de podcasts jeg lytter til. Her finder du min liste på Castroller.

castroller

Og jeg hører hellere end gerne om podcasts, du tror kunne have min intresse. Opret dig som bruger på CastRoller, så kan vi udveksle gode podcasts. Og husk så lige min podcast om markedsføring på Internettet. Jeg har et par aftaler, så der kommer snart nyt. I bedste Social Software stil, kan du dele dine podscasts med dit netværk.

Tak til Søren Hugger Møller for pippet om Castroller.