Blog om online markedsføringJeg er blevet inviteret af Martin Thorborg til at blogge på Amino. Overskriften for bloggen er blevet ”Online markedsføring med nye medier”. Det bliver med emner som podcasting, Twitter, Facebook, video, blogs, lokationstjenester, fildelingstjenester og meget mere.

Nu skal det jo ikke gå ud over min egen blog og podcast, men det er min mulighed for at udvide mit netværk – og det trænger jeg til. Det skal i hvert fald prøves af.

Der er ikke nok gode danske podcasts.

Jeg har længe været bruger af podcasts. Det er helt klart en af de steder hvor jeg finder flest tips og tricks. Specielt i de podcasts hvor der er gæster eller flere værter. Det er ofte i dialogen der ”falder” et par guldkorn af.

Nyt arbejde ved webbureauet Co3 har betydet mere transporttid, så nu er blevet storbruger af podcasts. Der er rigtigt mange gode internationale podcasts, men der er ikke nok danske. Det vil jeg gerne være med til at lave om på.

Podcast Guide

Mit første indlæg er en konkret lyn guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan komme i gang med at podaste. Og det uden at det koster dig noget.

Som sagt, så mangler jeg nogle gode danske podcasts. Så nu giver jeg dig den tekniske hjælp til at komme i gang, så jeg glæder mig til at følge dig og din podcast 😉

Og driller skidtet, så er du altid velkommen til at tage kontakt til mig.